Buitendouche

Nadat je uit een stomend warm bad of heerlijk warme sauna komt wil je niets liever dan afkoelen. Afkoelen is dan ook een van de belangrijkste onderdelen als je geniet van de wellness. Wanneer je dit onderdeel namelijk overslaat heb je kans op ‘nazweten’, hoofdpijn en benauwdheid. Wanneer je dit wilt voorkomen is een verfrissende douche zeer belangrijk.

Buitendouche kopen

En hoe fijn is het als je zo’n prachtig mooie buitendouche of stortemmer combinatie in je eigen tuin hebt staan. Niet alleen heerlijk na een saunasessie maar ook om af te koelen tijdens een warme zomer.

Onze Design Buitendouches

Afkoelen na een heerlijke warme hottub of saunasessie is erg belangrijk. En dat doe je natuurlijk onder onze luxueuze Utanfor Combidouche. Een fijne regendouche en stortemmer in een!
vanaf 1.545,00 Bekijken
Goed afkoelen doe je door onder onze Utanfor regendouche te stappen. Draai de kraan open en geniet van de vele ijskoude waterstralen die je huid raken.
vanaf 945,00 Bekijken
Direct afgekoeld door aan het hengsel van de stortemmer te trekken en een plons koud water over je heen laten vallen. Heerlijk na een warme hottub of saunasessie.
vanaf 785,00 Bekijken
Hang deze mooie stortemmer aan je eigen muur of schutting om direct goed af te koelen na een saunasessie.
vanaf 265,00 Bekijken

Bekijk onze sauna buitendouches in het echt!

Kom langs in onze showroom in Nijkerk. Bekijk jouw favoriete buitendouche of stortemmer in het echt!

Bekijken
Buitendouche stortemmer combi
Sauna opgieting

Sauna buitendouche

Met onze Utenfor buitendouche kun je heerlijk afkoelen van je sauna sessie. Met deze sauna buitendouche kun je op loop afstand van je barrelsauna gemakkelijk afkoelen en schoon douchen.

Buiten stortemmer

Sauna stortemmer

Met onze Utenfor combidouche kun je heerlijk afkoelen na een saunasessie. In deze douche zit een stortemmer verwerkt. Deze wordt automatische helemaal gevuld tot de rand. Hier kun je onder gaan staan, aan de ketting trekken en even heerlijk afkoelen.

Stortemmer welvaere

Buitendouche samen met sauna & stortemmer

Een buitendouche kopen samen met je sauna of hottub is natuurlijk het perfecte plaatje. Zo maak je de ontspanningssessie echt helemaal compleet. Dit kun je combineren met je houtgestookte hottub of alle modellen hottubs.