Blootgewoon & Welvaere

Blootgewoon & Welvaere

Heerlijk buiten genieten, zoals het hoort! Wij hebben samen met Blootgewoon een prachtige actie: Gratis opbouw (t.w.v. €1250) bij aankoop van een Tønsauna (excl. Tønsauna 160). Alleen geldig in Nederland (excl. de waddeneilanden)

Tønsauna's bekijken
sauna met veranda
Tonsauna Welvaere

Met een Tønsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Gratis sauna opbouw voor leden van NFN

Ervaar het ultieme luxe wellness gevoel in jouw eigen buitensauna in de tuin. Speciaal voor de leden van NFN hebben wij een unieke actie! Wanneer je bij Welvaere een Tønsauna buitensauna aanschaft ontvang je gratis opbouw t.w.v €1250,-*. Alleen geldig in Nederland (excl. de waddeneilanden).

Op onze website kun je de Tønsauna van je dromen zelf samenstellen en bestellen. Heb je geen idee welke buitensauna bij jou past? Wij helpen je graag verder in ons experience center in Nijkerk. Bekijk, voel en test jouw favoriete sauna en ontdek welke Tønsauna bij je past. Onze adviseurs staan 5 dagen in de week voor je klaar!

*Deze actie is niet geldig op de Tønsauna 160.

 

Nog geen lid van NFN?

Voor deze actie hebben je een geldig lidmaatschap nummer nodig van NFN. Nog geen lid? Word snel lid met de onderstaande knop!

Lid worden