Blootgewoon & Welvaere

Blootgewoon & Welvaere

Heerlijk buiten genieten, zoals het hoort! Wij hebben samen met Blootgewoon een prachtige actie: bij aanschaf van een hottub een gratis bubbelsysteem t.w.v. €745,-!

Hottubs bekijken
Hottub met bubbels en jets
Kunststof hottub

Totale ontspanning kan gewoon in je eigen achtertuin, op een paar stappen vanuit huis. Een plek om te lachen, te dromen en tot rust te komen. Genieten van een zwoele zomeravond of koude winternacht. Dat kan perfect vanuit je eigen Ducktub hottub.

Gratis bubbelsysteem voor leden van NFN

Ervaar het ultieme luxe wellness gevoel in je eigen hottub met een bubbelsysteem. Speciaal voor de leden van NFN hebben wij een unieke actie! Wanneer je bij Welvaere een houtgestookte hottub aanschaft ontvang je een gratis bubbelsysteem t.w.v €795,-*. 

Op onze website kun je de Ducktub van je dromen zelf samenstellen en bestellen. Heb je geen idee welke hottub bij jou past? Wij helpen je graag verder in ons experience center in Nijkerk. Bekijk, voel en test jouw favoriete hottub en ontdek welke Ducktub bij je past. Onze adviseurs staan 4 dagen in de week voor je klaar!

*Deze actie is niet geldig op een Ducktub Basic, Ducktub Ovalti, voorraadmodellen en zelfbouw. 

 

Nog geen lid van NFN?

Voor deze actie hebben je een geldig lidmaatschap nummer nodig van NFN. Nog geen lid? Wordt snel lid met de onderstaande knop!

Lid worden