7 ideeën voor een geslaagd nieuwjaarsfeest thuis

Nog precies drie weken voor de voorbereiding van een nieuwjaarsfeest thuis tot we op tv de klok aanzetten en samen aftellen. Op de stoelen gaan staan en het nieuwe jaar met volle enthousiasme inspringen en we veel te veel oliebollen eten en champagne drinken. Stiekem wordt er in de supermarkt al voorzichtig ingeslagen voor deze avond. Er worden mensen uitgenodigd en de voorbereidingen zijn in volle gang. Alles om er een onvergetelijk einde van 2021 van te maken en begin van 2022. Wij weten welke 7  ideeën jouw nieuwjaarsfeest thuis een succes wordt!

– Vier jouw nieuwjaarsfeest thuis, buiten!
– Heb je een hottub? Maak er een hottubparty van!
– Zorg voor leuke aankleding, lekkers en genoeg champagne
– Trek je mooiste outfit aan voor een nieuwjaarsfeest thuis
– Maak genoeg foto’s
– Kunnen mensen er niet bij zijn? Facetime ze dan!
– Geef elkaar een cadeautje voor in het nieuwe jaar

 

Vier jouw nieuwjaarsfeest thuis, buiten!

Wanneer je ons kent is dit vast niet iets dat je verrast. Wij houden van de buitenlucht en grijpen iedere kans aan om een feestje in de buitenlucht te houden. Dus ook oud en nieuw. Hoe maak je een nieuwjaarsfeestje tot een succes? Moeilijk is het niet. Zorg voor genoeg plekjes waar je op kunt warmen zoals vuurschalen, leg dekentjes neer en zorg voor een fijne plek om te zitten. 

Voor de extra sfeer kun je ook nog de een leuke tafel dekken en deze vol met kaarsjes zetten. Ook werkt het ophangen van een prikkabel altijd perfect voor het creëren van een leuke sfeer. 

Hottub nieuwjaar

Heb je een hottub? Maak er een hottubparty van!

Ben je de gelukkige bezitter van een houtgestookte of elektrische hottub? Dan is het een heel leuk idee om jouw gasten te vragen om zwemkleding mee te nemen. Pak er om 12 uur een fles champagne bij, tel af, en proost samen al bubbelend het nieuwe jaar in. Geloof mij, dat is écht een van de leukste manieren om het nieuwe jaar in te luiden!

Welvaere kerst en oud en nieuw

Zorg voor leuke aankleding en genoeg lekkers

De aankleding van een feestje is key. Ook voor jouw nieuwjaarsfeest thuis. Als je hier goed over na hebt gedacht, zien jouw gasten dit ook. Leuk is om bijvoorbeeld in thema’s te denken zoals ‘a touch of gold’. Leg hier en daar gouden elementen neer en vraag iedereen om een golden touch in hun outfit te verwerken. En bij die aankleding horen ook de sfeermakers zoals bij het eerste punt worden beschreven. Natuurlijk kun je helemaal uitpakken, maar ook subtiel houden. Als je er aandacht aan besteedt ziet iedereen dit!

Naast de aankleding moeten er natuurlijk genoeg (alchoholische) versnaperingen aanwezig zijn, Een nieuwjaarsfeest waar iedereen op een houtje moet bijten is bij voorbaat al geen succes. Zorg dan ook voor de oliebollen, genoeg champagne, cocktails en ander lekkers. Ook hier kun je helemaal uitpakken en zelf de hele dag voor in de keuken gaan staan of je houdt het makkelijk en haalt kant-en-klare-dingen. Om te zorgen dat ook al het lekkers bij het thema aansluiten kun je zorgen voor passende prikkertjes, schaaltjes en glazen met een gouden randje.

Trek je mooiste outfit aan voor een nieuwjaarsfeest thuis

Ga je voor een thema? Dan is het logisch dat jouw outfit hier naadloos op aansluit. Besluit je om geen thema aan jouw nieuwjaarsfeest thuis te hangen is het alsnog belangrijk dat je jouw leukste outfit aantrekt. Dat we dit jaar misschien wel weer genoodzaakt zijn om thuis te blijven betekent niet dat je de hele avond doorbrengt in je favoriete onesie. 

Trek je leukste outfit aan, en vraag ook je gasten dit te doen, maak jezelf op en doe alsof je wel naar de bruisende nieuwjaarsfeest in de stad gaat. Je zal merken dat je je meteen een stuk beter voelt en direct in de juiste feeststemming bent!

Maak genoeg foto’s

Jouw look, het samenzijn met je vrienden en die gezelligheid wil je natuurlijk vastleggen zodat je later nog eens met een glimlach op je gezicht terug kunt denken aan jouw nieuwjaarsfeest thuis in 2022. Nog leuker is om dit te doen met een oude fotocamera’s die je nog moet ontwikkelen. Of een polaroid camera zodat je de foto’s direct mee naar huis kunt nemen!

Welvaere kerst en oud en nieuw

Luid het nieuwe jaar in via Facetime

Het kan natuurlijk zo zijn dat er net een van je beste vrienden niet in de gelegenheid is om er bij te zijn. Tegenwoordig zijn we maar al te bekend met Facetime en videobellen. Kan iemand er dan ook niet bij zijn, bel ze dan om toch samen het nieuwe jaar in te luiden.

Geef elkaar een cadeautje

Eigenlijk kunnen we altijd wel een reden bedenken om elkaar in het zonnetje te zetten toch? Vraag jouw gasten om een cadeautje mee te nemen voor iemand anders wat hij/zij in het nieuwe jaar goed kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een boek wat past mij iemand zijn doelen of neem allemaal iets mee wat je niet meer gebruikt en op deze manier een nieuw leven kunt geven. 

Maak een succes van jouw nieuwjaarsfeest thuis met deze 7 punten

Dat we het nieuwe jaar met elkaar inluiden is een gegeven. Op welke manier dat is en met hoeveel mensen dat heb je allemaal zelf in de hand. Wordt het met een klein groepje mensen of pak je helemaal uit met een hottub, thema en genoeg champagne. Met de juiste mensen en elementen bij elkaar maak jij zeker weten een succes van jouw nieuwjaarsfeestje thuis. 

Heb je nog geen hottub? Maar wil je het nieuwe jaar wel inluiden in jouw nieuwe hottub in de tuin? Ook dat kan! Wij hebben een select aantal Ducktub Bjorn’s Basic op voorraad zodat jij een onvergetelijk nieuwjaar hebt! Neem voor deze modellen contact met ons op

 

Sanne
10 dec 2021
Geschreven door Sanne
Wellness Expert