Winter Wonderland bij Welvaere

3 redenen waarom je in december een bezoek wil brengen aan het Experience Center

Als jij op zoek bent naar een ultiem wellnessproduct voor jouw achtertuin, is het altijd een goed idee om een bezoekje te brengen aan ons Experience Center in Nijkerk. Maar deze maand is bij ons langskomen in de showroom zeker de moeite waard. Het is namelijk Winter Wonderland bij Welvaere. In deze blog lees jij 3 redenen waarom je in december een bezoek wil brengen aan het Experience Center.

Kerst Welvaere
  1. Je komt in de gezellige sferen voor kerst
  2. Je profiteert van mooie decemberacties
  3. Je ervaart de producten in het echt

Je komt in de gezellige sferen voor kerst

Wij vinden december de gezelligste maand van het jaar en dat kun je goed zien aan het Experience Center. We noemen het niet voor niks Winter Wonderland. Er zijn lampjes, kerstbomen, en er is prachtige kerstversiering. En ook de warme chocolademelk, kerstkoekjes of oliebollen staan voor jou klaar. Je kunt het dus zien als een gezellig uitje, waarbij je ook nog eens alle informatie krijgt en vragen kunt stellen over jouw toekomstige hottub of sauna. Onze adviseurs nemen je uiteraard ook mee op ontdekking door onze werkplaats, maar dat is het hele jaar door.

Kerst bij welvaere

Je profiteert van mooie decemberacties

Omdat december ook in het teken staat van cadeautjes, hebben wij een paar speciale decemberacties. Je profiteert namelijk de hele maand van een gratis bubbelsysteem bij aanschaf van een Ducktub hottub, ter waarde van € 845,-. Koop jij voor het einde van het jaar nog een Tønsauna? Dan komen wij die gratis in jouw tuin opbouwen, ter waarde van € 1250,-! Wil je deze acties niet mislopen? Dan raden we je aan om jouw bezoek alvast te plannen. Je kunt namelijk uitsluitend in de showroom gebruik maken van de acties.

Je ervaart de producten in het echt

We doen op de website natuurlijk ons best om de producten zo goed mogelijk te laten zien, maar er gaat niks boven even proef zitten, voelen aan het hout en de warmte van de kachels in het echt ervaren. Daarom is het een goed idee om de navigatie in te stellen op de Amersfoortseweg in Nijkerk en op je vrije dag een bezoekje te brengen aan onze showroom. We zijn naast de gebruikelijke openingstijden extra geopend op zondag 19 december (van 10:00 tot 16:00) en op maandag 27 december (van 10:00 tot 16:00)

Op vrijdag 17 t/m zondag 19 december en in de week tussen kerst en oud en nieuw is het elke dag demodag. Dan staan de kachels van de Ducktub hottubs en Tønsauna’s aan en kun je de warmte écht ervaren. Ontdek zelf hoe makkelijk het is om een hottub of sauna kachel aan te steken en bij te vullen. En geniet van heerlijk warme chocolademelk en oliebollen bij de speciale kerstkraam. Zien we jou snel? Plan jouw bezoek.

Melany
08 dec 2021
Geschreven door Melany
Wellness Expert