#withwelvaere ervaringsverhalen

Elke dag samen ontspannen in de Ducktub Bjorn

In de tuin van hun prachtige Kangoeroewoning in Zoetermeer genieten Emilie en haar gezin bijna élke dag van hun Ducktub Bjorn. Even echt tijd voor elkaar, heerlijk genietend van het warme water, elkaars gezelschap en de sterren aan de lucht. 💖 En dat het buiten ijskoud is, dat is geen probleem: opwarmen doe je zeker in het warme water. We spraken Emilie over hun fijne momentjes en de plek die de hottub heeft gekregen.

Model: Ducktub Bjorn

#withwelvaere ervaringsverhaal Emilie

Van ontspannen in de badkamer naar genieten in de buitenlucht

Sinds afgelopen zomer genieten Emilie en haar gezin van de hottub in de tuin. Emilie vertelt: “We gingen voordat we de hottub hadden altijd met z’n tweeën in bad in de badkamer, ons ontspanningsmomentje aan het einde van de dag. We wilden eigenlijk al een tijd heel graag een hottub in de tuin. Dat is natuurlijk veel intenser, lekker in het warme water in de buitenlucht. Toen we hier kwamen wonen, dachten we; we doen het gewoon!”

“We zijn toen online op zoek gegaan naar een hottub. We zijn eerst ergens anders geweest, maar het werd ons daar niet helemaal duidelijk allemaal. Toen zijn we bij Welvaere geweest op een demodag. Er waren hapjes, drankjes en we werden fijn geholpen. En dan ben je al snel om. We hebben gekozen voor een direct leverbare hottub, dus konden er ook heel snel van genieten!”

De hottub was een goede beslissing, Emilie en haar man gebruiken hem bijna iedere avond! “We hebben een houtgestookte hottub en die steken we elke avond voordat we gaan eten aan. Dan zien we het gezellige vuurtje tijdens het eten. Dus we genieten er twee keer van; een keer van het vuurtje en daarna van het warme water.”

#withwelvaere ervaringsverhaal Emilie

Quality time met het gezin

“De kinderen vinden het ook heerlijk in de hottub dus we gaan er ook regelmatig met z’n vieren in. Dan hebben we écht even de tijd voor elkaar. Thuis klets je natuurlijk ook wel, maar nu zit je met z’n viertjes dicht bij elkaar in de hottub, dat is toch anders. We zijn vaker samen en ook langer. En er zijn natuurlijk geen schermpjes aanwezig.”

Ontspannen en warm aan de nacht beginnen

“We gaan eigenlijk altijd voordat we naar bed gaan in de hottub. Toen het steeds kouder werd dacht ik eerst wel even, gadver nu moeten we de kou in vanaf ons warme huis. Maar als je eenmaal in de hottub zit, dan is je lichaam zo lekker opgewarmd, dat je het niet eens koud hebt als je het bad uit komt.”

“We maken het altijd gezellig: zetten altijd een lampje aan en we houden van een lekker likeurtje, dus dat gaat eigenlijk altijd wel mee. We hebben er ook een zijtafeltje aan waar we het op kunnen zetten, dus dat is ideaal!”

“Het is ons momentje van de dag waar we echt even kunnen ontspannen. Dan hoor je al die vogeltjes om je heen en je ziet de sterretjes. Dat is echt heerlijk. En het is heel lekker om, juist als het koud is, voor het slapen in de hottub te gaan. Zo kun je helemaal ontspannen en opgewarmd naar bed.” 🤗

Moderne sfeervolle tuin 

Onze Ducktubs komen terecht in heel veel verschillende prachtige tuinen. De tuin van Emilie is modern maar wel sfeervol. “We hebben zwarte schuttingen met klimopjes en we hebben net verbena’s gepland, die zijn een beetje wild. Dat vonden we heel sfeervol om erachter te zetten. De hottub staat tegen de schutting, op zo’n manier dat we hem dus vanaf de eettafel ook kunnen zien.”

Kies het perfecte plekje voor je Ducktub

Als je van plan bent om ook een Ducktub te kopen heeft Emilie nog een tip voor je: “Sowieso raad ik iedereen een hottub aan voor de ontspanning, maar mijn tip is ook om te kijken naar op welke plek je de hottub zet in de tuin. We konden hem op verschillende plekken in de tuin neerzetten, maar hebben bewust gekozen voor deze plek zodat we er vanaf de eettafel goed zicht op hebben, met de houtkachel ook deze kant op. Zo kun je er dus altijd van genieten, ook als je binnen zit.”

Iedere dag zorgen voor een ontspanningsmomentje, gezellig en goed voor je! Daar kunnen veel mensen nog van leren! 🙌 Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Ook écht tot rust komen?

Wij helpen je graag om jouw tuin om te toveren tot wellnessparadijs. Weten welk product het beste bij jou past? Kom langs in ons Experience Center om alle Ducktub hottubs en Tønsauna’s in het echt te bekijken.

Bezoek plannen
Melany
27 dec 2022
Geschreven door Melany
Wellness Expert