Kom tot rust in het bos

Genieten in de Ducktub Bjorn bij boshuisje Dennendroom

Misschien ken je Jennie (@jennieheleena) van de avonturen die zij deelt vanuit haar eigen boshuisje.  Sinds vorig jaar heeft ze daarnaast ook een boshuisje die jij kunt huren in het prachtige Limburg.  Als je een bezoek brengt aan Dennendroom, zoals het huisje van Jennie heet, kun je naast genieten van de prachtige natuur en de rust, ook ontspannen in een Ducktub hottub en lekkere pizza’s maken in de Utenovn pizzaoven. En daar maken haar gasten dankbaar gebruik van. We spraken Jennie over hoe zij de hottub aanbiedt, wat het betekent voor haar boekingen en hoe haar gasten erop reageren.

Model: Ducktub Bjorn & Utenovn – pizzaoven

 

Boshuisje Dennendroom

Tot rust komen in de natuur 🌿

Boshuisje Dennendroom staat op een vakantiepark voor particulieren in Meijel: bospark Stille Wille. Jennie vertelt: “Het is een heel rustig vakantiepark, zonder activiteiten voor kinderen bijvoorbeeld. Het is gericht op mensen die komen voor de rust, om te wandelen en te genieten van natuur. Het is een huisje in een A-vorm. De hottub staat in de achtertuin, zodat de mensen genoeg privacy hebben. Mijn gasten zijn meestal tussen de 25 en 35 jaar, stelletjes of bijvoorbeeld een groep vriendinnen die er even tussenuit willen.”

Gasten gaan zelf aan de slag 

“Ik heb een Ducktub Bjorn en de Utenovn pizzaoven bij het huisje staan, waar de gasten gebruik van maken tijdens hun verblijf. Als ze hier komen is de hottub schoon en leeg. Als ze erin willen, vullen zij hem zelf en stoken hem ook zelf warm met de houtkachel.” 🪵 Op deze manier wordt er alleen water en hout gebruikt voor gasten die de hottub ook echt gebruiken, geen verspilling dus! 

“Voor iedereen leg ik genoeg hout en aanmaakblokjes neer waarmee zij de hottub 1 keer warm kunnen stoken. Dat heb ik in een mand gedaan met een briefje met een uitleg waar zij nog extra hout kunnen kopen als zij er vaker gebruik van willen maken. Ook liggen er altijd marshmellows en stokjes klaar! Ik heb het idee dat de gasten het heerlijk vinden om dit allemaal zelf te doen en lekker buiten kunnen zijn.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Boshuisje Dennendroom (@dennendroom)

De hottub geeft weinig (extra) werk 

“Ik vraag altijd of de gasten de hottub voor hun vertrek ook weer leeg willen laten lopen. Als ik dan kom om schoon te maken, is de hottub vaak helemaal leeg. Ik maak de hottub dan met een doekje en een sopje schoon. Dat is echt 10 minuten werk, heel makkelijk. Voor het schoonmaken van de pizzaoven leg ik de benodigde spullen klaar met een briefje hoe zij dit het beste kunnen doen. Het beste is namelijk wel om die gelijk na het gebruik schoon te maken, anders wordt dit steeds moeilijker.”

Ook een hottub bij jouw (vakantie)huis?

Dennendroom

Een extraatje die zorgt voor meer boekingen

Jennies gasten gebruiken de hottub en pizzaoven enthousiast! Toen ze 4 maanden open was, was de hottub zo’n 2 van de 40 keer niet gebruikt. “Ik heb een gastenboekje in het huisje liggen en daar wordt vaak ook in geschreven dat ze er echt van genieten. Ik heb het idee dat mensen ook hiervoor boeken.” 

“Ik wist dat als ik een huisje zou gaan verhuren, ik dat echt met hottub zou willen doen. Ik zoek daar namelijk zelf ook altijd naar als ik op vakantie ga. Het is echt een extra die mensen over de streep  kan krijgen om te gaan boeken. Ik  krijg via mijn persoonlijke Instagram ook best wel vaak berichten van mensen die vragen of ik nog leuke huisjes weet mét hottub, dus het is echt iets wat steeds meer speelt.”

Een paar quotes uit het gastenboekje van Jennie 

  • 💚“Zelfgemaakte pizza, de hottub, heerlijk de hele dag buitenleven. Wat een mooie plek is dit!”
  • 💚“Een midweekje Dennendroom, het was een feestje van rust, ontspanning en samen zijn. Wandelen door de prachtige natuur, genieten van de hottub en de heerlijke bedden; alles was fantastisch!”
  • 💚“Wij hebben echt genoten van ons verblijf in het mooie en knusse Dennendroom. Pizza’s maken in de Utenovn, thee drinken met lekkere vegan cookies, wandelen in De Groote Peel, een boek lezen en spelen met de platenspeler op de achtergrond en in de hottub zitten onder de sterrenhemel. Het was een heel fijn weekendje weg en we zouden zeker terug willen komen.”
  • 💚“Wat was het een feest om hier te verblijven deze week. We hebben heerlijk genoten van een wandeling bij de Groote Peel, maar ook ontzettend genoten van het huisje zelf. De hottub was heerlijk! Zo mooi om ‘s avonds in het donker naar de bomen boven je te turen & naar het mooie huisje.”

 

Nette gasten 🙌

“Mijn gasten gaan echt netjes om met de hottub. Ik heb nog nooit gehad dat ik dacht, oh wat hebben ze er nou mee gedaan. Er zijn gelukkig ook nog geen beschadigingen veroorzaakt of grote problemen geweest. In het huisje heb ik een duidelijke handleiding liggen voor het gebruik van de hottub. Een eerste keer een hottub warmstoken is vaak toch even wennen, dus gasten kunnen me altijd bellen voor hulp. Ik kan andere verhuurders aanraden om in de algemene boekingsvoorwaarden regels over het gebruik van de hottub op te nemen, en aan te geven wat de procedure is bij beschadigingen. Ook is het handig om je verzekering te checken. Dan kan je dit stukje luxe met een gerust hart aanbieden.”

Dennendroom

Ook ontspannen in je eigen tuin?

Na een weekendje Dennendroom kom je helemaal ontspannen weer thuis, dat is zeker. Wil jij dit doortrekken in je eigen tuin? Wij helpen je graag! Kom eens langs in ons Experience Center en bekijk de mogelijkheden. ☕️

Bezoek plannen
Melany
24 jan 2023
Geschreven door Melany
Wellness Expert