Tips & Tricks uit het Welvaere team – interview met marketeer Sanne

Even voorstellen:

Dit is Sanne – 25 jaar oud, een klein beetje chaotisch en altijd in voor een avontuur buiten de Nederlandse grenzen. Niet alleen onze meest gezellige marketeer, maar stiekem ook degene die onze jongens een beetje in het gareel houdt. En ervoor zorgt dat we elke ochtend een goede kop koffie kunnen drinken.

Als ik Sanne vraag waar ze net mee bezig was, krijg ik een uitgebreid verhaal over Facebook posts en nieuwe marketingstrategieën. “Maar naast de dagelijkse marketingactiviteiten – zoals advertenties maken, het imago van Welvaere in de gaten houden en blogs schrijven – houdt ze zich ook met hele andere dingen bezig”, vertelt ze.

Zo zorgt ze voor de boodschappen en doorvoert ze aanpassingen aan de website. En – wel weer marketinggericht, maar heel leuk – is ze nu bezig met het maken van een Welvaere tijdschrift. “Heel gevarieerd dus”, zeg ik concluderend. “Ja!”, beaamt Sanne enthousiast, “dat is wat ik zo leuk vind aan het werk. Dat kan niet bij alle bedrijven”.

Ducktub hottub Welvaere

“Met de drie jaar dat je hier werkt kun je de keren dat je in de hottub / sauna hebt gezeten vast niet meer herinneren, maar je kunt ons misschien wel vertellen met wie je er als laatste in hebt gezeten?”

“Oh, dat was met jou! En Emie. In Estland, tijdens onze Welvaere vakantie. We hadden een huisje met een enorme sauna en een hele oude hottub. Het lekkerste vind ik om de sauna en hottub af te wisselen en dat kon daar perfect.”

“Wat vind je daar zo lekker aan dan?”

“Nou, de warmte van de sauna en het warme water van de hottub. Vooral de warmte dus eigenlijk. Maar alleen in de zomer! Want dan is het… warm.”

“Mijn gekste hottub avontuur was in IJsland! Ik werd wakker om zes uur ’s ochtends en het sneeuwde. Alles was wit en we hadden een hottub bij het huisje. Daar ben ik toen in alle vroegte in gaan zitten!”

Welvaere team Marketing Sanne
Sanne

Wat zijn jouw beste tips & tricks voor:

Een leuk hottub avondje?

“Gezellig met vrienden de tub in, maar eerst beginnen met een BBQ. Goede muziek draaien, allemaal een drankje in de hand en dit allemaal – natuurlijk – in de zomer.”

Vuurtje stoken?

“Nou ik kan geen vuur stoken, maar mijn beste tip hiervoor is om de mannen het vuur te laten aansteken! Zodat de vrouwen er alleen wat hout op hoeven te gooien”, zegt Sanne lachend.

Hapjes en drankjes voor bij de hottub / sauna?

“Rosétje – of nog beter – prosecco! En water eigenlijk he? Want je moet wel veel water blijven drinken vanwege de warmte…”  “Ja, heel verstandig.” “En ik zou vooral gaan voor gezonde hapjes”, voegt Sanne toe, “zoals komkommer en fruit.”. “We gaan echt voor die ‘wellness vibe’ zo te horen!”

Hottub gezelligheid proost

Wat als de lezers na het lezen van jouw beste tips & tricks niet kunnen wachten om de hottub in te springen. Wat moeten ze dan voor niet doen?

“Een te warme of te koude hottub in springen. Niet doen. Hetzelfde geldt voor de sauna.”


En is er nog iets wat de lezers echt moeten weten?

“Zorg dat je altijd je slippers bij je hebt!”

“Dat is een hele goede! Die vergeet ik zelf altijd.

Bedankt Sanne!” 

tabitha
11 mrt 2019
Geschreven door tabitha
Wellness Expert