Suprise hottub date night!

Wanneer was de laatste keer dat jij verrast bent? Of dat jij iemand anders verrast hebt? Misschien ken jij wel één van die personen die ‘daar helemaal niet tegen kan’. Maar weet je? Daar geloven wij eigenlijk helemaal niet in! Wij denken namelijk dat iedereen het hartstikke leuk vindt om af en toe eens verrast te worden. En laten ze het niet merken? Nou, dan zitten ze gewoon stilletjes te genieten. Helemaal als het om een avondje met een geliefde gaat… En wat is er dan romantischer dan samen te ontspannen in een verwarmde hottub?

Geïnspireerd om je wederhelft te verassen? Met een klein beetje moeite heb je die perfecte romantische setting voor de avond zo gecreëerd

Stel in hottub met bubbels

Romantische verlichting

Haal de kaarsjes uit de kast, hang een gezellige lampenslinger aan de bomen en steek een paar sfeervolle fakkels aan. Light is everything als het gaat om romantiek. Vergeet dus vooral niet om je aandacht hieraan te besteden als je die optimale intieme ambiance wilt creëren!

Muziek

Bij een romantische avond hoort natuurlijk bijpassende muziek. Zoek een romantische playlist op bijvoorbeeld Spotify of stel er zelf eentje samen. Een bluetooth box of buitenspeaker zou natuurlijk perfect zijn, maar ook met behulp van je mobiel of IPad kun je heerlijk weg zwijmelen met je geliefde.

Geuren

Om de sfeer nog een extra dimensie te geven kun je het water verleidelijk laten geuren door een paar drupjes van een etherische olie er doorheen te mengen. Niet alleen zullen jij en je partner ruiken naar bloementjes en boselfjes, het kan ook nog eens bevorderend werken voor jullie weerstand en het verminderen van stress gevoelens.

Food & Drinks

Vergeet je niet om een flesje bubbels of een paar biertjes koud te leggen? Gepaard met een kaas/worst plankje en een stokbroodje met kruidenboter of humus kun je vaak weinig meer fout doen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor heerlijke cocktails in combinatie met aardbeien, chocolade en slagroom.

Setting klaar?  Bubbels koud? Blinddoek je loved one, neem hem of haar mee naar buiten en geniet van een intieme avond!

tabitha
23 nov 2018
Geschreven door tabitha
Wellness Expert