Uitgelicht de Nørtub Bjorn: Onze meest verkochte houtgestookte hottub

Niet voor niets de meest verkochte hottub van Welvaere. De Nørtub Bjorn wordt verkocht in vele variaties: traditioneel met niet te veel poespas of juist wel, als losse kuip om in te bouwen of compleet door ons gebouwd. Deze ronde Nørtub zorgt ervoor dat je samen met je partner of je gezin heerlijk kunt ontspannen!

Hottub in je eigen tuin

Een houtgestookte hottub in je eigen achtertuin zorgt gegarandeerd voor ontspanning en plezier. Samen met je beste vrienden met een heerlijk muziekje op de achtergrond en een lekker drankje erbij. Of juist op een zomerse middag om heerlijk af te koelen en te gebruiken als ‘zwembad’ voor de kinderen. Beeld je eens in tijdens een koude winteravond samen met je partner genieten in het heerlijk warme, dampende water van de hottub. De Nørtub Bjorn is geschikt voor ieder gewenst gezelschap.

Waarom de Nørtub Bjorn?

De Nørtub Bjorn heeft de ideale afmetingen en past eigenlijk prima in iedere achtertuin of dakterras. Door zijn ronde vorm met externe kachel geeft deze hottub jou echt het traditionele Scandinavische hottub gevoel. Doordat de hottub rond is oogt deze ook knus en gezellig als je erin plaatsneemt. Je kunt er hierdoor namelijk prima met z’n tweetjes gezellig in zitten, maar ook zeker met z’n vijfjes.

Inspiratie

Deze hottub zorgt er zeker voor dat jij heerlijk kunt ontspannen en opladen voor een volgende dag. Een knapperend vuurtje op de achtergrond en heerlijk warm water. Je bent zeker niet de enige dit dat graag wil ;). Doe hieronder inspiratie op hoe andere klanten van ons hun Nørtub Bjorn plaatsen in hun achtertuin!

Ben je geïnteresseerd in deze mooie hottub? Bekijk de hot tub dan op onze website of kom langs in onze showroom, waar je hem in het echt kunt aanschouwen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Krijg onze laatste blogs over ontspanning in je mailbox
Inschrijven
Je kunt je altijd weer uitschrijven.
Ontvang Exclusieve Tips voor een
Ontspannend Buitenleven
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief!
INSCHRIJVEN
Wij zijn geen fan van spam. Je kunt je altijd ook altijd  weer met 1 klik uitschrijven.
close-link
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Krijg onze laatste blogs over ontspanning in je mailbox
Inschrijven
Je kunt je altijd weer uitschrijven.
close-link

Geïnteresseerd? Kom langs in de showroom!

Onze adviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden.
4 dagen per week geopend, ook op zaterdag!
Plan uw bezoek in
close-link
Kom langs in onze showroom