hottub in de winter

De hottub in de winter: perfecte tijd om te genieten

Buiten is het kouder, de temperatuur ’s avonds en soms overdag rond het vriespunt. Zelf heb je het ook wat kouder en wat warmte opzoeken is heerlijk. Wat mijn betreft is ontspannen in een hottub in de winter het beste seizoen!

Hottub in de winter

Veel mensen gaan echter toch liever in een hottub als het geen winter is. Dat je naar buiten moet in de kou en dan ook nog eens in je bikini schrikt best wel wat mensen af. Voor mij liever, hoe kouder hoe beter. Beter nog met een dik pak sneeuw…

Heerlijk opwarmen in een warme hottub die dampend op je staat te wachten. Genieten van de frisse buitenlucht en het warme water zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen. Helemaal ‘back to nature.’

Een hottub is voor ieder seizoen!

Zoals je misschien al wel duidelijk is geworden is mijn favoriete hottub seizoen toch echt de winter met het liefste een dik pak sneeuw. Maar een hottub kan ook buiten het winterseizoen perfect gebruikt worden. In de herfst en de lente zijn de zachte temperaturen heerlijk samen met een waterig zonnetje. In de zomer is de hottub heerlijk warm, maar ook koel te gebruiken om af te koelen, perfect om het hele jaar van te genieten dus!

Hoe maak ik mijn hottub klaar voor de winter?

Een hottub met kunststof binnenkuip kan wel tegen een stootje. Deze zal namelijk niet uitzetten of krimpen bij de temperatuurwisselingen. Het gene waar je zeker wel op moet letten is de kachel. Er zijn vier manieren om te zorgen dat de kachel de winter ook overleefd:

  1. De hottub en de kachel beide leeg laten lopen;
  2. Kachel opstoken;
  3. Water laten circuleren;
  4. Alleen de kachel leeg laten lopen.

In deze blog lees je uitgebreid de tips!

Van mij mag de winter nog wel even terugkomen voor een heerlijke hottubsessie, al is de lente natuurlijk ook niet verkeerd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Krijg onze laatste blogs over ontspanning in je mailbox
Inschrijven
Je kunt je altijd weer uitschrijven.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Krijg onze laatste blogs over ontspanning in je mailbox
Inschrijven
Je kunt je altijd weer uitschrijven.
close-link

Geïnteresseerd? Kom langs in de showroom!

Onze adviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden.
4 dagen per week geopend, ook op zaterdag!
Plan uw bezoek in
close-link
Kom langs in onze showroom