Uitgelicht Panorama sauna: Genieten van de sauna en uitzicht

Een mooie buitensauna in de achtertuin staat voor gegarandeerd ontspannen op ieder moment dat u wilt. U heeft een mooie tuin, met daarbij een geweldig uitzicht. Dat kan zijn over een mooi uitgestrekt landschap, water, bergen of een ander uitzicht waar je van kunt genieten. Dit beide kun je gemakkelijk combineren met een panorama sauna.

Welvaere sauna

Wat is een panorama sauna?

De panorama sauna is een mooie ronde barrelsauna waarbij aan de achterzijde bij de kachel een glazen achterkant wordt gemonteerd. Je hebt bij Welvaere hier de unieke keuze om te kiezen voor een halve glazen of volledig glazen achterkant.

 

Terwijl je ontspant in de heerlijke warmte geniet van een wijds uitzicht. Dit zorgt er niet alleen voor dat je lichaam wat ontspanning krijgt, maar door plezier te hebben van het uitzicht komt je geest ook nog extra tot ontspanning.

Door het grote raam in de sauna heeft u dan ook al snel het gevoel dat je buiten zit te ontspannen.

Barrelsauna Welvaere

Op welke sauna kan ik dit toepassen?

Het panorama voor de hele achterzijde of de halve achterkant is toe te passen op bijna iedere sauna die wij aanbieden. Dit is helaas niet bij de Tønsauna 160 verder kun je dit toepassen op iedere sauna die je maar wenst!

Doordat wij de mogelijkheid hebben om een sauna volledig op maat te maken is deze keuze dan ook niet alleen mogelijk op 1 bepaald model, maar op wel zeven verschillende complete modellen en zeven zelfbouw sauna’s.

Ook zo'n mooie panorama sauna?

Een panorama sauna brengt licht

Vaak zitten er in een barrelsauna niet heel veel ramen. Er kunnen altijd een glazen deur of ramen aan de voor of achterzijde zitten. Maar dit geeft niet zoveel natuurlijk licht als een panoramaraam. Vaak wordt er dan ook in een sauna verlichting geplaatst, met een panoramaraam is dit niet nodig!

Ook een mooie panorama sauna?

Enthousiast geworden over de mogelijkheid om een panorama sauna in je eigen achtertuin te plaatsen? Je kunt een kijkje nemen bij onze buitensauna’s op de webpagina of eens langskomen in onze showroom. Dat kan beide om gewoon even te kijken, maar ook om meer informatie aan te vragen. Je bent van harte welkom!

Kom langs!
Experience center Welvaere
tabitha
08 aug 2018
Geschreven door tabitha
Wellness Expert