Het bezorgen van uw aankoop bij Welvaere is simpel geregeld. Wij komen uw aankoop bij u thuis op de stoep afleveren. Houdt er rekening mee dat wij onze producten niet met een kraan in de tuin zetten!

Ducktub Hottub

Onze complete Ducktubs worden volledig gratis geleverd in Nederland (exclusief bezorging naar waddeneilanden en direct leverbare modellen). Als de hottub is geproduceerd, wordt er een afspraak gemaakt voor het bezorgmoment. 

Voor bezorging in België rekenen wij een tarief van €125. Mocht u liever de hottub zelf afhalen bij onze vestiging in Nijkerk, dan kunnen wij u een korting bieden van €115.

Sauna

Bezorging in Nederland: €290,-
Bezorging in België: €490,-
Bezorging in Duitsland: €690,-

De voordelen van onze service op een rij:

  • Wij nemen 100% risco op het vervoer
  • U hoeft geen aanhanger te regelen
  • U hoeft niet zelf naar onze showroom te komen

De hottub/barrel sauna wordt tot de stoep geleverd. Optioneel is het installeren direct bij de bezorging. U wordt van te voren op de hoogte gebracht wanneer de levering plaatsvindt.

U dient bij de bezorging zelf mensen aanwezig te hebben die kunnen helpen met het tillen van de hottub. Als er geen mogelijkheid is om de hottub gemakkelijk in de tuin te zetten dan dient er een kraan te worden geregeld. Dit zit niet bij onze bezorgkosten in!

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Amersfoortseweg 96
Nijkerk, 3862 NE
Nederland