Het bezorgen van uw aankoop bij Welvaere is simpel geregeld. Wij rekenen €1,- per kilometer tot uw stoep. Met een starttarief van €25,00 maakt dit ons de goedkoopste manier om uw aankoop bij u thuis te krijgen. Onze vaste bezorger komt de hottub/barrel sauna netjes bij u thuis afleveren.

De €1,- per kilometer wordt gerekend vanaf ons adres in Barneveld. Op de afrekenpagina kunt u direct de kosten zien. De voordelen van onze service op een rij:

  • Wij nemen 100% risco op het vervoer
  • U hoeft geen aanhanger te regelen
  • U hoeft niet zelf naar onze showroom te komen
  • U betaalt slechts de heenreis!

De hottub/barrel sauna wordt tot de stoep geleverd en netjes door ons van de trailer afgehaald. Optioneel is het installeren direct bij de bezorging. U wordt van te voren op de hoogte gebracht wanneer de levering plaatsvindt.

Verhuur

Kunt u het product wat u wilt huren/kopen niet zelf ophalen, dan kunt u het door ons laten bezorgen en/of ophalen.

Kiest u voor bezorging en/of ophalen door ons, dan betaalt u €1,00 euro per kilometer voor de heen- en terugreis met een starttarief van €25,-. De kilometers worden berekend vanaf onze vestiging op de Stationsweg 167B in Barneveld. Hieronder vindt u een rekenvoorbeeld, zodat u een goed beeld krijgt van de bezorg- en ophaalkosten.

Rekenvoorbeeld:

Starttarief: €25,-
Kilometers: 40km
Kilometers heen en terug: 80km
Heen- en terugreiskosten: €80,-
——————-
Totale kosten: €105,-

Bij het afleveren van de verhuur producten moeten er minimaal 4 mensen aanwezig zijn die kunnen helpen tillen. Als dit niet lukt bel dan met ons voor de mogelijkheden.

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 5 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands