Bij Welvaere willen we u graag de optie geven om al onze producten uitgebreid online te bekijken. Daarom hebben wij een uitgebreide webshop ontwikkeld waar al onze producten met foto’s en een uitgebreide beschrijving staan. Daarnaast kunt u onze producten ook direct via de webshop bestellen. Zelfs een hottub of sauna kunt u vanuit het gemakt van uw eigen huis bestellen bij Welvaere! Om u een goed beeld te bieden van hoe dit in zijn werking gaat hebben we een stappen plan opgesteld. Hier kunt u lezen hoe een bestelling in zijn werk gaat en hoe de producten uiteindelijk bij u thuis in de tuin komt! Als u nog vragen heeft over uw bestelling kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Als u graag de producten wilt komen bekijken dan kan dat! Welvaere heeft een grote showroom waar (bijna) alle verschillende hottubs en barrel sauna’s zijn opgesteld. U kunt ze bekijken terwijl u geniet van een lekker bakje koffie en luistert naar het advies van onze adviseurs.

Showroom

Zo werkt een bestelling plaatsen

Op onze website hebben wij ons gehele assortiment zo uitgebreid mogelijk staan. Dit varieert van hottubs, tot barrel sauna’s tot kachels tot accessoires. Bij ieder product hebben we verschillende foto’s staan en een beschrijving om u een goed beeld te geven van een product. Als u besluit over te gaan tot aankoop van een hottub of barrel sauna bij Welvaere kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Op de product pagina’s staan een groot aantal opties voor het personaliseren van uw hottub of barrel sauna. U kunt hier precies kiezen hoe u uw hottubof barrel sauna wilt hebben. Zodra u tevreden bent kunt u het product toevoegen aan uw winkelwagen. Om de bestelling te bevestigen moeten er wat persoonlijke gegevens worden ingevuld om contact met u op te nemen. Voor de betaling kunt u gemakkelijk online betalen met IDeal of Paypal. Zodra de betaling is geslaagd gaan wij de bestelling verwerken. U wordt na de bestelling altijd persoonlijk gebeld om de bestelling langs te lopen.

Zodra de bestelling is binnen gekomen bij ons gaan wij hem voor u verwerken. Dit gebeurd vaak dezelfde dag nog en anders de eerst volgende werkdag. Onze klantenservice medewerkers gaan kijken wanneer uw hottub kan worden ingepland bij de timmerman. Voor de productie van een hottub wordt gemiddeld één tot drie dagen ingepland. Zodra de hottub is ingepland van de productie beginnen.

De productie van uw hottub gebeurd door onze gespecialiseerde timmerman. Hij gaat zorgvuldig te werk om uw hottub volledig naar uw willen te produceren. Zodra uw hottub klaar is wordt deze gecontroleerd door een tweede persoon. Hij controleert de hottub op o.a. het houtwerk, de montage van de kachel en accessoires en eventuele oneffenheden in de kuip. Zodra dit gecontroleerd is en geoptimaliseerd is wordt uw hottub klaargemaakt voor levering.

Zodra uw hottub gereed wordt er een afspraak met u ingepland voor het afhalen of bezorgen van de hottub. Als u heeft gekozen voor bezorging komt onze bezorger op de afgesproken datum bij u thuis. De bezorger belt een half uur van te voren om u op de hoogte te stellen van de bezorging. Zodra de bezorger bij u thuis is wordt de hottub van de aanhanger afgehaald en op de juiste plaatst gezet. Zodra de hottub volledig is geïnstalleerd kunt u ervan gaan genieten.

Bezorging Afhalen

Staat u hottub klaar op de juiste plek? Dan kunt u hem gaan gebruiken. Vul hem met water, steek de kachel aan en ontspan! We wensen u alvast veel plezier van uw aankoop.

Onze hottubs

Alle hottubs

Nørtub Interner

Vanaf:  1.645,00

Het traditionele hottub model van Welvaere, de Nørtub Interner met een houtgestookte interne kachel. De kuip van deze hottub is vervaardigd uit glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een stijlvolle houten afwerking. Bij deze hottub is een houtgestookte interne kachel van 25 kW nettorendement ingebouwd.

Alle hottubs

Nørtub Ovalti

Vanaf:  1.745,00

Een stijlvolle 2 persoons Nørtub. De kuip van deze hottub is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een mooie houten afwerking. Bij deze hottub zit een externe kachel van 25 kW nettorendement. Deze hot tub is ook verkrijgbaar met andere kachels.

Alle hottubs

Størntub 1000

 1.745,00

De Størntub 1000 is een bijzondere hottub die veel weg heeft van de Nørtub Bjorn. De hoogte van deze hottub is echter een stuk lager wat er voor zorgt dat u veel gemakkelijker plaats kunt nemen in de hottub.

Alle hottubs

Nørtub Bjorn

Vanaf:  1.945,00

De stijlvolle Nørtub Bjorn. Deze hottub heeft een kuip gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een mooie houten afwerking. Ook is de hottub voorzien van een externe kachel met een 25 kW nettorendement. Daarnaast zijn verschillende externe kachels beschikbaar bij deze hottub.

Alle hottubs

Størntub 1500

 1.995,00

De Størntub 1500 is een bijzonder ruime hottub waarin u heerlijk tot rust kunt komen van uw drukke leven. Alleen of samen drijft u lekker in het warme water van deze hottub. U vergeet even alles om u heen en u kunt zich even in rust opladen voor de komende dagen!

Alle hottubs

Nørtub Hjorn

Vanaf:  2.145,00

Hier ziet u een prachtige Nørtub Hjorn van 1200 liter. De kuip van deze hottub is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een mooie houten afwerking. Bij deze hottub zit een externe houtgestookte kachel van 30 kW nettorendement. Deze hot tub is ook verkrijgbaar met een krachtigere kachel.

Alle hottubs

Nørtub Hjorner

Vanaf:  2.595,00

Een stijlvolle achthoekige Nørtub Hjorner. De kuip van deze hottub is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een prachtige houten afwerking. De hottub wordt geleverd met een houtgestookte externe kachel van 30 kW nettorendement. U kunt bij deze hot tub ook nog kiezen voor een andere externe kachel.

Alle hottubs

Nørtub Oval

Vanaf:  2.895,00

Een uiterst stijlvolle en royale Nørtub Oval. De kuip van deze hottub is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een sparrenhouten afwerking. Bij deze hottub zit een externe kachel van 30 kW nettorendement. De hottub is ook verkrijgbaar met andere kachels.

Onze buitens sauna’s

Buiten sauna Compleet

Tønsauna 200

Vanaf:  3.295,00

De Tønsauna 200 is een compacte barrel sauna. De banken in de sauna zitten op twee verschillende hoogtes waardoor de ruimte efficiënt benut wordt en u met vier personen kunt plaatsnemen. De barrel sauna heeft een diameter van 205 centimeter en een lengte van 200 centimeter.

Buiten sauna Compleet

Tønsauna 220

Vanaf:  3.095,00

De Tønsauna 220 is een stijlvolle barrel sauna voor iedere achtertuin. In deze sauna kunt u met ongeveer vier personen tegelijk ontspannen en genieten van de warmte. De barrel sauna wordt opgewarmd door een topkwaliteit Harvia kachel.

Buiten sauna Compleet

Tønsauna 250

Vanaf:  3.395,00

De Tønsauna 250 is een populair model in ons assortiment. Dit komt voornamelijk door zijn veranda. In de sauna kunt u plaatsnemen met ongeveer 4 personen of u kunt met 2 personen gaan liggen op de ruime banken.

Buiten sauna Compleet

Tønsauna 280

Vanaf:  3.595,00

De Tønsauna 280 is een stijlvolle barrel sauna met ruime sauna ruimte en een veranda. U kunt met maar liefst 4 tot 6 personen plaatsnemen in deze sauna. Met de stijlvolle Harvia kachel zit u het gehele jaar er warm bij!

Buiten sauna Compleet

Tønsauna 300

Vanaf:  3.695,00

De Tønsauna 300 is een ruime barrel sauna met een grote sauna ruimte. Hierdoor kunt u met maar liefst 4 tot 6 personen plaatsnemen in de deze barrel sauna. De barrel sauna wordt opgewarmd door een kwaliteits Harvia kachel. U kunt zelf kiezen of dit een houtgestookte of elektrische kachel is.

Buiten sauna Compleet

Tønsauna 330

Vanaf:  4.345,00

Bent u opzoek naar een unieke Barrel sauna met een kleedruimte? Deze barrel sauna wordt opgewarmd door een top kwaliteit Harvia kachel. Hiermee is uw barrel sauna opgewarmd in een korte tijd en kunt u met 4 tot 6 personen genieten van de warmte.

Buiten sauna Compleet

Tønsauna 330 met veranda

Vanaf:  4.745,00

De Tønsauna 330 met Veranda is een stijlvolle barrel sauna met een veranda, kleedkamer en een ruime barrel sauna. Deze prachtige barrel sauna wordt opgewarmd door een Harvia sauna kachel. Dit kan een elektrische of een houtgestookte kachel zijn. De keuze is aan u!

Buiten sauna Compleet

Tønsauna 400

Vanaf:  5.195,00

De Tønsauna 400 is een zeer ruime sauna voor het gehele gezin. U kunt in deze sauna plaatsnemen met 4 tot 7 personen. Uniek aan deze barrel sauna is zijn de ruime afmetingen van de kleedkamer en saunacabine. U heeft dus altijd genoeg ruimte in deze sauna.

Buitensauna

Iglusauna Single

 6.750,00

De Iglusauna single is het instapmodel van dit merk sauna. In de Single sauna kunt u heerlijk met vier personen ontspannen en tot rust komen.

Buitensauna

Double Iglusauna

 9.250,00

De Iglusauna Double is het tweede model van Iglusauna. Naast de saunaruimte waarin u met zes personen heerlijk kunt ontspannen, is deze sauna uitgebreid met een extra ruimte waarin u kunt afkoelen, omkleden of gewoon ontspannen.

Buitensauna

Triple Iglusauna

 12.250,00

Het grootste model van Iglusauna. De Triple is naast de saunaruimte en relax ruimte extra uitgebreid met een doucheruimte. Voor een snelle douche voor of na een saunabad.

Buiten sauna Compleet

Fiking sauna

Vanaf:  4.495,00

De Fîïking sauna is een unieke sauna voor in iedere achtertuin. Door het paraboolvormige dak met daksingels naar keuze kunt u deze bijzondere sauna helemaal naar uw eigen wens maken.

Vanaf:  3.195,00

Bent u opzoek naar een ruime barrel sauna? De Zelfbouw Tønsauna 300 is dan perfect voor u. Deze barrel sauna is geschikt voor 4 tot 6 personen en heeft twee uitgestrekte banken waar u gemakkelijk op kunt liggen. De barrel sauna wordt op temperatuur gebracht voor een kwaliteits Harvia kachel. U kiest zelf of dit een elektrische of houtgestookte kachel is. De montage van de barrel sauna staat uitgebreid beschreven in de bijgeleverde handleiding.