Bij Welvaere willen we u graag de optie geven om al onze producten uitgebreid online te bekijken. Daarom hebben wij een uitgebreide webshop ontwikkeld waar al onze producten met foto’s en een uitgebreide beschrijving staan. Daarnaast kunt u onze producten ook direct via de webshop bestellen. Zelfs een hottub of sauna kunt u vanuit het gemakt van uw eigen huis bestellen bij Welvaere! Om u een goed beeld te bieden van hoe dit in zijn werking gaat hebben we een stappen plan opgesteld. Hier kunt u lezen hoe een bestelling in zijn werk gaat en hoe de producten uiteindelijk bij u thuis in de tuin komt! Als u nog vragen heeft over uw bestelling kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Als u graag de producten wilt komen bekijken dan kan dat! Welvaere heeft een grote showroom waar (bijna) alle verschillende hottubs en barrel sauna’s zijn opgesteld. U kunt ze bekijken terwijl u geniet van een lekker bakje koffie en luistert naar het advies van onze adviseurs.

Showroom

Zo werkt een bestelling plaatsen

Op onze website hebben wij ons gehele assortiment zo uitgebreid mogelijk staan. Dit varieert van hottubs, tot barrel sauna’s tot kachels tot accessoires. Bij ieder product hebben we verschillende foto’s staan en een beschrijving om u een goed beeld te geven van een product. Als u besluit over te gaan tot aankoop van een hottub of barrel sauna bij Welvaere kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Op de product pagina’s staan een groot aantal opties voor het personaliseren van uw hottub of barrel sauna. U kunt hier precies kiezen hoe u uw hottubof barrel sauna wilt hebben. Zodra u tevreden bent kunt u het product toevoegen aan uw winkelwagen. Om de bestelling te bevestigen moeten er wat persoonlijke gegevens worden ingevuld om contact met u op te nemen. Voor de betaling kunt u gemakkelijk online betalen met IDeal of Paypal. Zodra de betaling is geslaagd gaan wij de bestelling verwerken. U wordt na de bestelling altijd persoonlijk gebeld om de bestelling langs te lopen.

Zodra de bestelling is binnen gekomen bij ons gaan wij hem voor u verwerken. Dit gebeurd vaak dezelfde dag nog en anders de eerst volgende werkdag. Onze klantenservice medewerkers gaan kijken wanneer uw hottub kan worden ingepland bij de timmerman. Voor de productie van een hottub wordt gemiddeld één tot drie dagen ingepland. Zodra de hottub is ingepland van de productie beginnen.

De productie van uw hottub gebeurd door onze gespecialiseerde timmerman. Hij gaat zorgvuldig te werk om uw hottub volledig naar uw willen te produceren. Zodra uw hottub klaar is wordt deze gecontroleerd door een tweede persoon. Hij controleert de hottub op o.a. het houtwerk, de montage van de kachel en accessoires en eventuele oneffenheden in de kuip. Zodra dit gecontroleerd is en geoptimaliseerd is wordt uw hottub klaargemaakt voor levering.

Zodra uw hottub gereed wordt er een afspraak met u ingepland voor het afhalen of bezorgen van de hottub. Als u heeft gekozen voor bezorging komt onze bezorger op de afgesproken datum bij u thuis. De bezorger belt een half uur van te voren om u op de hoogte te stellen van de bezorging. Zodra de bezorger bij u thuis is wordt de hottub van de aanhanger afgehaald en op de juiste plaatst gezet. Zodra de hottub volledig is geïnstalleerd kunt u ervan gaan genieten.

Bezorging Afhalen

Staat u hottub klaar op de juiste plek? Dan kunt u hem gaan gebruiken. Vul hem met water, steek de kachel aan en ontspan! We wensen u alvast veel plezier van uw aankoop.

Onze hottubs

Vanaf:  1.745,00

Beleef de luxe en comfort van het buitenleven in een traditionele houtgestookte hottub. De Nørtub Interner geeft u dat gevoel. Met uw ogen dicht waant u zich direct in Scandinavië.

Meer informatie
Vanaf:  1.745,00

Samen tot rust komen onder de sterrenhemel? Geniet met z’n tweeën van het heerlijk warme water, dat is de ultieme ontspanning. De Nørtub Ovalti is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes en knus gezelschap.

Meer informatie
Aanbieding!
Vanaf:  1.545,00

De Størntub 1000 is een bijzondere hottub die veel weg heeft van de Nørtub Bjorn. De hoogte van deze hottub is echter een stuk lager wat er voor zorgt dat u veel gemakkelijker plaats kunt nemen in de hottub.

Meer informatie
Vanaf:  1.985,00

Een moment voor jezelf creëer je gemakkelijk in deze bijzondere houtgestookte hottub. Door het heerlijk warme water kom je volledig tot rust in de ronde en knusse Nørtub Bjorn.

Meer informatie
Aanbieding!
Vanaf:  1.795,00

De Størntub 1500 is de perfecte hot tub voor het hele gezin. Iedereen zal hier gegarandeerd plezier van hebben. Doordat deze hottub heerlijk ruim is, kan die overdag gebruikt worden door de kinderen als zwembad. Wanneer de kinderen op bed liggen kunt u heerlijk samen met uw partner romantisch ontspannen in deze knusse ronde hottub! Meer lezen over de Størntub 1500? Lees het hier op onze blogpagina!

Meer informatie
Vanaf:  2.195,00

Dubbel genieten in een heerlijk warme hottub in de avondschemering doe je in deze prachtige hottub. De Nørtub Hjorn zorgt ervoor dat u er wanneer u maar wilt aangenaam warm en relaxed bijzit.

Meer informatie
Vanaf:  2.895,00

Creëer je eigen ontspanningsplek dichtbij huis met deze Nørtub Hjorner. Een ruime plek voor jou alleen. Zo kun je heerlijk languit genieten van het warme water of samen met een groter gezelschap een leuke avond beleven.

Meer informatie
Vanaf:  3.195,00

De Nørtub Oval is jouw comfortabele plek waar het heerlijk vertoeven is. Door zijn extra verhoogde zitting kunt u ook half in het water plaats nemen, of dit is de ideale plek voor kleinere kinderen.

Meer informatie

Onze buitens sauna’s

Vanaf:  4.245,00

Een momentje voor jezelf creëer je gemakkelijk in een houtgestookte of elektrische sauna. Door de heerlijke warmte die als een deken om je heen voelt komt u volledig tot rust in de Tønsauna 220.

Meer informatie
Vanaf:  4.545,00

De Tønsauna 250 biedt u de ontspanning die u nodig heeft en is een blikvanger in uw achtertuin. Door de ronde vorm wordt de warmte in deze sauna geleidelijk gecirculeerd en is hij ziet er ook nog eens leuk uit in uw tuin. Deze topper van een sauna is ook nog eens de meest verkochte sauna bij Welvaere!

Meer informatie
Vanaf:  4.845,00

De Tønsauna 280 is de ideale sauna als u graag tijdens een saunabad wilt liggen. Door zijn lengte is deze hier lang genoeg voor. Sluit uw ogen en geniet van de warmte, u vergeet even alles om u heen en kunt u in alle rust weer opladen voor de komende dagen!

Meer informatie
Vanaf:  5.545,00

Een avondje ontspannen in de Tønsauna 330 is al snel geslaagd. Genietend van de heerlijke warmte, opgietingen en een knapperend vuurtje op de achtergrond. De perfecte setting als u wel wat quality time kunt gebruiken, dichtbij huis.

Meer informatie
Vanaf:  5.645,00

Na een saunabad heerlijk en rustig afkoelen in de buitenlucht? Dat kan met deze mooie Tønsauna 330 met veranda. Neem plaats op de bankjes onder de veranda en uw lichaam koelt langzaam maar ontspannen af. Door de veranda heeft deze sauna een zeer knusse uitstraling.

Meer informatie
Vanaf:  6.345,00

Door zijn ruimte biedt de Tønsauna u alle comfort die u zich maar kunt wensen. Heerlijk afkoelen op de veranda, omkleden kan in de kleedruimte en er is genoeg ruimte in de sauna om languit te liggen en te genieten van de heerlijke warmte.

Meer informatie
Vanaf:  6.895,00

De Pûntsauna brengt een betoverende wellnessplek in uw achtertuin. Het paraboolvormige dak geeft deze sauna iets unieks. Door zijn breedte kunt u in deze sauna gemakkelijk met meerdere mensen genieten van de warmte, maar dat kan ook alleen.

Meer informatie