Bij Welvaere willen we u graag de optie geven om al onze producten uitgebreid online te bekijken. Daarom hebben wij een uitgebreide webshop ontwikkeld waar al onze producten met foto’s en een uitgebreide beschrijving staan. Daarnaast kunt u onze producten ook direct via de webshop bestellen. Zelfs een hottub of sauna kunt u vanuit het gemakt van uw eigen huis bestellen bij Welvaere! Om u een goed beeld te bieden van hoe dit in zijn werking gaat hebben we een stappen plan opgesteld. Hier kunt u lezen hoe een bestelling in zijn werk gaat en hoe de producten uiteindelijk bij u thuis in de tuin komt! Als u nog vragen heeft over uw bestelling kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Als u graag de producten wilt komen bekijken dan kan dat! Welvaere heeft een grote showroom waar (bijna) alle verschillende hottubs en barrel sauna’s zijn opgesteld. U kunt ze bekijken terwijl u geniet van een lekker bakje koffie en luistert naar het advies van onze adviseurs.

Showroom

Zo werkt een bestelling plaatsen

Op onze website hebben wij ons gehele assortiment zo uitgebreid mogelijk staan. Dit varieert van hottubs, tot barrel sauna’s tot kachels tot accessoires. Bij ieder product hebben we verschillende foto’s staan en een beschrijving om u een goed beeld te geven van een product. Als u besluit over te gaan tot aankoop van een hottub of barrel sauna bij Welvaere kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Op de product pagina’s staan een groot aantal opties voor het personaliseren van uw hottub of barrel sauna. U kunt hier precies kiezen hoe u uw hottubof barrel sauna wilt hebben. Zodra u tevreden bent kunt u het product toevoegen aan uw winkelwagen. Om de bestelling te bevestigen moeten er wat persoonlijke gegevens worden ingevuld om contact met u op te nemen. Voor de betaling kunt u gemakkelijk online betalen met IDeal of Paypal. Zodra de betaling is geslaagd gaan wij de bestelling verwerken. U wordt na de bestelling altijd persoonlijk gebeld om de bestelling langs te lopen.

Zodra de bestelling is binnen gekomen bij ons gaan wij hem voor u verwerken. Dit gebeurd vaak dezelfde dag nog en anders de eerst volgende werkdag. Onze klantenservice medewerkers gaan kijken wanneer uw hottub kan worden ingepland bij de timmerman. Voor de productie van een hottub wordt gemiddeld één tot drie dagen ingepland. Zodra de hottub is ingepland van de productie beginnen.

De productie van uw hottub gebeurd door onze gespecialiseerde timmerman. Hij gaat zorgvuldig te werk om uw hottub volledig naar uw willen te produceren. Zodra uw hottub klaar is wordt deze gecontroleerd door een tweede persoon. Hij controleert de hottub op o.a. het houtwerk, de montage van de kachel en accessoires en eventuele oneffenheden in de kuip. Zodra dit gecontroleerd is en geoptimaliseerd is wordt uw hottub klaargemaakt voor levering.

Zodra uw hottub gereed wordt er een afspraak met u ingepland voor het afhalen of bezorgen van de hottub. Als u heeft gekozen voor bezorging komt onze bezorger op de afgesproken datum bij u thuis. De bezorger belt een half uur van te voren om u op de hoogte te stellen van de bezorging. Zodra de bezorger bij u thuis is wordt de hottub van de aanhanger afgehaald en op de juiste plaatst gezet. Zodra de hottub volledig is geïnstalleerd kunt u ervan gaan genieten.

Bezorging Afhalen

Staat u hottub klaar op de juiste plek? Dan kunt u hem gaan gebruiken. Vul hem met water, steek de kachel aan en ontspan! We wensen u alvast veel plezier van uw aankoop.